Ertuğrul Erdoğan: Ekibimi tebrik ediyorum..

Galatasaray Doğa Sigorta'nın Gaziantep Basketbol'u 70-66 mağlup ettiği maçın ardından başantrenörümüz Ertuğrul Erdoğan açıklamalarda bulundu. Takımını tebrik eden Erdoğan, sezonu en iyi noktada noktaladıklarını da belirtti.

Ertuğrul Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde: 
Gaziantep Basketbol takımını tebrik ediyorum. Nenad Markovic ve oyuncuları bu sene bence çok önemli iş yaptılar. Kendi oyuncularımı ve kendi ekibimi çok tebrik ediyorum. Teknik, idari, sağlık, yönetim herkesi… 

Bu sene bana göre bu kadar geç bir araya gelen ve ciddi sorunlarla mücadele eden bir ekip olarak olabilecek en iyi noktaya geldiğimizi düşünüyorum. Eğer Fenerbahçe maçını kazanabilseydik üçüncülük şansımız da vardı. Şu anda geldiğimiz nokta play-off. Bizim adımıza zorlu bir eşleşme. Bana göre çok benzer iki takım, teknik anlamda söylemiyorum bunu mücadele anlamında söylüyorum. Dolayısıyla bizim adımıza çok zorlu bir raund olacak. Kazanan yarı finalde Anadolu Efes ile eşleşecek. Biz bu turu geçip bu eşleşmeyi sağlamak istiyoruz. 

İlk dörtte bitirdiğimiz bir ligde ilk dördü görmek istiyoruz. Orada oynayacağımız basketbolu merak ediyoruz kendi adımıza. Sezon başında söylediğim gibi adım adım gidiyoruz. Şimdi ilk adım evimizde oynayacağımız, tarihi tam belli olmayan maç. Tahmin ediyorum EuroLeague Final Four’undan sonraki Salı günü oynayacağız, belki Çarşamba günü bilmiyorum. Federasyon bize haber verecek. O maça hazırlanacağız. Aynı dikkatle, aynı konsantrasyonla, aynı açlıkla devam etmek istiyoruz. Oyuncularımı tek tek kutluyorum. Emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0