Fatih Terim: Pazar akşamı bu işi bitirin!

Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşarak sezonun ilk kupasını kazanan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, hafta sonu oynanacak olan zorlu Medipol Başakşehir mücadelesi öncesinde mental olarak takımını hazırlamaya başladı. Deneyimli teknik adam sezonun final maçını oynayacaklarını oyuncularını belirtirken, Pazar günü taraftarlarla birlikte şampiyonluk yaşamak istediğini de öğrencilerine belirtti.

Star gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray hafta sonu evinde oynayacağı ligin büyük finali için şimdiden hazır.. Sivas'ta 4 Eylül Stadı'nda kazanılan Türkiye Kupası şampiyonluğu sonrası soyunma odasında futbolcuları tarafından alkışlarla karşılanan teknik direktör Fatih Terim, oyuncularını tebrik ettikten sonra yeni hedeflerinin Medipol Başakşehir karşısında kazanarak lig şampiyonluğuna ulaşmak olduğunu belirtti. 

İmparator, yaptığı konuşmada son haftalarda yaratılan algılara da dikkat çekerken "Rizespor maçı ve kupa finalinde rakip futbolcuların yaptıkları.. Haklı penaltılarımıza, gereksiz itirazlar. Hepsini unutun. Kupa şampiyonluğu mutluluğunu en fazla bir gün yaşayın. Ondan sonra Başakşehir maçına konsantre olun. Ali Sami Yen'de hafta sonu bizimle birlikte 50 bin seyircimiz olacak. Onların yüzünü bir kez daha güldürün. Biz bu ligin en iyi takımıyız, sizler en iyi futbolcularsınız." sözlerini kullanırken, oyuncularından da konsantre olmalarını istedi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0