Fatih Terim ve Ümit Davala disipline sevk edildi!

Süper Lig'de hafta sonu oynanılan karşılaşmada Medipol Başakşehir'i mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve yardımcı antrenör Ümit Davala karşılaşma içerisinde çıkan tartışmalar sonrasında tribüne gönderilmişti. TFF Hukuk Müşavirliği tarafından yapılan açıklama sonrasında teknik direktör Fatih Terim ve yardımcı antrenör Ümit Davala çeşitli maddelerden ötürü Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden Hukuk Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre; Ali Sami Yen Stadı'nda oynanılan Galatasaray - Medipol Başakşehir karşılaşmasında çıkan saha olayları, küfürlü tezahüratlar ve talimatlara aykırı hareket nedeniyle Galatasaray Kulübü disiplin kuruluna sevk edildi.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim aynı müsababaka içerisindeki saldırısı nedeniyle disiplin talimatnamesinin 44. maddesi kapsamında ve tedbire uymaması nedeniyle de disiplin talimatnamesinin 50.maddesi uyarınca disiplin kuruluna sevk edildi. 

Galatasaray yardımcı antrenörü Ümit Davala ise yine aynı müsabaka içerisindeki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle disiplin talimatnamesinin 36. maddesi kapsamında ve tedbire uymaması nedeniyle de disiplin talimatnamesinin 50.maddesi uyarınca disiplin kuruluna sevk edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0