Fatih Terim'den oyunculara kupa uyarısı!

Türkiye Kupası'nda finale çıkan ve Süper Lig'de de son iki haftaya lider olarak giren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyuncuları bu hafta oynayacakları iki kritik mücadeleye mental olarak hazırlıyor. Deneyimli teknik adam Çarşamba ve Pazar günü sezonun finali olarak adlandırılan maçlara oyuncularının konsantre olmasını isterken, herhangi bir hata istemediğini belirtti.

Güneş gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in tek düşüncesi sezonu duble yaparak tamamlamak. Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde ligden düşen Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, hafta sonu Pazar günü de ligde şampiyonluk yolundaki takipçisi Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Sezonun en kritik maçlarına çıkacak olan son şampiyon Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim de oyuncularını mental olarak bu zorlu mücadelelere hazırlarken, dün gerçekleştirilen antrenman öncesinde oyuncularıyla da kısa bir toplantı gerçekleştirdi. İmparator oyuncularını kupaya konsantre olmaları konusunda uyarırken, sezonun en kritik dönemine geldiklerinin de altını çizdi.

Teknik direktör Fatih Terim oyuncularıyla yaptığı toplantıda “Ligde hafta sonu şampiyonluk maçına çıkacağız. Ancak ilk önceliğimiz Türkiye Kupası.. Çarşamba günü (yarın) sahada aslanlar gibi oynayacaksınız. Şartlar ne olursa olsun o kupayı istiyorum. Siz de o kupayı kazanacaksınız. Bu kupa, hafta sonu içinde özgüvenimizi arttıracak. Önce Türkiye Kupası’nı kazanalım, sonra da Allah’ın izniyle Pazar günü ligde şampiyonluğumuzu ilan ederiz. İki kupayı da kazanmak sizin ellerinizde unutmayın.” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0