Fatih Terim'den şampiyonluk mesajı

Konyaspor'a karşı alınan beraberlik sonucu eleştirilen Galatasaray takımına teknik direktör Fatih Terim'den destek geldi.Tecrübeli teknik adam takıma kalan 4 maçında kazanılarak eleştirilerin susturulması gerektiğini söyledi.

Akşam'ın haberine göre; Konyaspor deplasmanından 0-0'lık beraberlikle dönen Galatasaray, Süper Lig'de bitime 4 hafta kala, Başakşehir'in 2 puan gerisinde bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, kalan 4 karşılaşmayı kazanması durumunda 22. şampiyonluğunu ilan edecek.Galatasaray, eğer Konyaspor'u mağlup etseydi, liderliğe yükselecekti. Teknik Direktör Fatih Terim de dönüş uçağında morali bozuk olan futbolcularına bir motivasyon konuşması yaptı. Böylece onların tamamen şampiyonluk yarışına konsantre olmalarını hedefledi.

VERİLEN CEZALARI DÜŞÜNÜN
Terim, "Biz hariç kimse şampiyonluğumuzu istemiyor. Bu sezon yaşadıklarınızı düşünün. Yapılan hakem hatalarını, bize verilen cezaları, bize çıkarılan ve başkalarına çıkarılmayan kartları düşünün. Bunları kalan 4 haftada unutmayın. Kazana kazana bize karşı olanların hepsini susturacağız. İpler hala bizim elimizde. Siz final haftalarını her zaman iyi oynadınız. Bundan sonra da aynısını yapacağınızı düşünüyorum. Şampiyonluk yolunda benim inancım tam. Sizin de olsun" dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0