Federasyona başvuru: Kupayı getirin!

Süper Lig'de lider durumda bulunan ve hafta sonu evinde taraftarının önünde takipçisi Başakşehir ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray'da yönetim harekete geçti. Başakşehir karşısında sahadan galibiyetle ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray, maç günü kupanın stadyuma getirilmesi için federasyona başvuruda bulunacak.

Sporx'te yer alan habere göre; Galatasaray camiası bu hafta iki final maçına çıkacak. İlk olarak kupada Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, ardından da hafta sonu Pazar günü lig şampiyonluğu için Medipol Başakşehir ile evinde karşılaşacak. Bir haftada iki kupa ihtimali hem yönetim, hem de camiayı harekete geçirdi. Sivas'ta oynanılacak kupa finali sonrasında yönetim ve taraftar grubu ultrAslan, hafta sonu oynanılacak Başakşehir maçı için görsel şov hazırlıklarına başlayacak.

Kuruluş tarihini andıran 19 Mayıs günü 22. lig şampiyonluğunu ilan etme şansı yakalayan Galatasaray, takipçisi Başakşehir ile karşılaşacağı bugüne özel hazırlık yapıyor. Ali Sami Yen Arena'da birçok görsel şölenle birlikte büyük bir kutlama yapılacak. Hem yönetim, hem taraftar grubu ultrAslan, hafta içi oynanılacak olan Türkiye Kupası finalinin ardından lig şampiyonluğu için çalışmalarını hızlandıracak. Galatasaray yönetimi, kazanılması halinde Türkiye Kupası'nı da o gün stadyuma getirmeye hazırlanıyor.

Galatasaray yönetimi ayrıca Medipol Başakşehir ile oynanacak olan karşılaşma öncesinde TFF'ye de bir başvuru yapmaya hazırlanıyor. Şampiyonluk kupasının maç günü stada getirilmesini isteyecek olan yönetim, takımın maçtan galibiyetle ayrılması halinde kutlamaların startını da vermiş olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0