Sofiane Feghouli: Kazanacağız!

Süper Lig'de sezonun final maçı olarak değerlendirilen karşılaşmada Pazar günü evinde Medipol Başakşehir'i ağırlayacak olan Galatasaray'da camia tam anlamıyla kenetlenmiş durumda.. Zorlu mücadeleyi kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray'da son dönemin parlayan yıldızı Sofiane Feghouli basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Pazar günü oynanacak olan Başakşehir maçı öncesinde Florya'da gerçekleştirdiği antrenmanı basın mensuplarına açık olarak gerçekleştiren Galatasaray'da yıldız oyuncu Sofiane Feghouli şampiyonluk için istekli olduklarını belirtirken, Akhisar Belediyespor karşısında 3-1'lik skorla kazanılan Türkiye Kupası'na da değinerek sözlerine başladı. Cezayirli oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Çok mutluyum, sezon başındaki hedeflerimizde Türkiye Kupası'nı ve lig kupasını almak vardı. Galatasaray'a geliş amacımda buydu. Kariyerimde daha önce hiç lig kupası kazanmamıştım, bundan dolayı da oldukça mutluyum. Pazar günü kazanacağız. Hem çok sabırsızım hem de çok motiveyim. Son final olacak şekilde hazırlanıyoruz. 50 bin kişilik taraftarımızla oynayacağığız. Onlar taraftarımızın baskısını hissedecekler. Hazır bir şekilde çıkmamız gerekiyor. Dolayısıyla maçı alacağız.

Açıkçası bu sene ve geçen seneyi karşılaştırırsak, bu sene çok fazla sakatlık yaşamadım. Bu sebeple daha çok maça çıktım ve takım arkadaşlarımla beraber daha otomatiğe bağladım. Tabi yaşımla da alakası var artık 29 yaşındayım ve daha motiveyim. Fizik ve mental olarak daha iyi durumdayım. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0