Fernando Muslera'yla özel görüşme..

Süper Lig'de hafta sonu şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim dün gerçekleştirilen antrenmanda neşeli tavırlarıyla dikkat çekerken, derbinin kilit isimlerinden birisi olması beklenen kaleci Fernando Muslera'yla özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Galatasaray, hafta sonu kader niteliğindeki Beşiktaş maçının hazırlıklarını dün sabah basına açık yaptığı tek idmanla sürdürürken teknik direktör Fatih Terim antrenmanda iki oyuncusuyla özel olarak görüştü. Sakatlığı sebebiyle Konyaspor maçında forma giyemeyen ancak takımdan ayrı düz koşulara başlayan Marcao ile görüşen Terim, oyuncusunun son durumu hakkında sağlık ekibinden de bilgi alırken antrenmandaki başarılı performansıyla göz dolduran Fernando Muslera'yla da bir süre saha içinde görüşme gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen antrenmanda kaleci antrenörleri Claudio Taffarel ve Fadıl Koşutan ile birlikte özel olarak çalışan ve yaptığı birbirinden zor kurtarışlarla alkış alan Uruguaylı yıldız oyuncu hiç kuşkusuz derbide Galatasaray'ın savunmadaki en büyük güvencelerinden birisi olacak. Süper Lig'de ikinci yarıda oynanılan 13 maçta kalesinde 8 gol gören Muslera, iç sahadaki son 6 maçta ise sadece 2 gol yedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0