Galatasaray'da Diagne yerine 3 aday!

Spor Toto Süper Lig'de 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray gelecek sezon için kadro planlamasını yapıyor. Ryan Babel ve Douglas transferinde sona yaklaşan Cimbom, Mbaye Diagne'nin ayrılması durumunda forvete transfer edilecek isimleri de belirledi.

Yahoo Sport France'nin haberine göre; Galatasaray, 30 golle Süper Lig'de gol krallığına ulaşan ve lig tarihinin en çok gol atan yabancı futbolcusu olarak tarihe geçen Mbaye Diagne'yi satması halinde yerine alacağı isimleri belirledi. Sarı-kırmızılıların listesinde Mario Balotelli, Andy Carroll ve Radamel Falcao bulunuyor. 

CAROLL VE BALOTELLİ BOŞTA 
Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Andy Caroll ve Mario Balotelli'nin bonservisi elinde bulunuyor. Sarı-kırmızılılar bu isimleri alması durumunda herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek ve FFP'de eli rahat edecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0