Galatasaray gözler Younes Belhanda'da!


Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında şampiyonluk yarışını doğrudan ilgilendiren maçta Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Galatasaray'da gözler Younes Belhanda'ya çevrildi. Ligin ikinci yarısında başarılı bir performans gösteren yıldız oyuncu derbide de Cimbom'un en büyük kozu olacak.

Sabah gazetesinin haberine göre; İki sezondur Galatasaray'da oynayan Younes Belhanda sarı-kırmızılı formayla 67 maçta 7 gol atarken 16 asist üretti. Özellikle ligin ikinci yarısında ortaya koyduğu performansla beğeni toplayan yıldız oyuncudan bu karşılaşmada beklenti büyük. Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı 6 kez görev yapan Belhanda, derbilerde ise 'sıfır' çekti ancak Faslı yıldızın bu kötü istatisiği bu akşam bozması bekleniyor. 

Dev maçlarda henüz skor katkısı yapamayan Belhanda'nın selefi Sneijder ise Fenerbahçe ve Beşiktaş'a attığı gollerle sarı-kırmızılı taraftarın kalbine girmişti. Tüm gözlerin üzerinde olacağı Faslı 10 numara, Beşiktaş derbisinde suskunluğuna son vermeye çalışacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0