Galatasaray, Tolga Zengin'i istiyor..

Süper Lig'de bir yandan şampiyonluk hesabı yapan Galatasaray diğer yandan da gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı takımın yetkilileri Fernando Muslera'yı yedeklemek için tecrübeli kaleci Tolga Zengin'i istiyor.

TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray, Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Tolga Zengin'i istiyor. Bu transferi bizzat Fatih Terim'in istediği öğrenilirken, deneyimli teknik adam Muslera'nın arkasında tecrübeli bir oyuncu görmek istediği kaydedildi.

Tolga Zengin, Beşiktaş formasıyla çıktığı 128 müsabakada kalesinde 121 gol gördü. Tecrübeli kaleci, bu sezon ligde sadece ilk 2 haftada oynanan Akhisarspor ve Erzurumspor maçları ile ligin 12. haftasında oynanan Sivasspor maçında forma şansı bulabildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona eren Tolga Zengin, sezon ortasında Beşiktaş yönetiminin aldığı karar doğrultusunda kadro dışı bırakılmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0