TSBSL | Galatasaray yarı finalde!

Galatasaray, Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Sezonu play-off çeyrek final üçüncü mücadelesinde Rehabilitasyon Merkezi Engelliler SK ile karşılaştı. Engeslsiz Aslanlar parkeden 80-75 galip ayrılarak seride durumu 2-1'e getirdi ve yarı finale yükseldi.

Cimbom karşılaşmaya Özgür Gürbulak, Gökhan Coşkun, İsmail Ar, Fikri Gündoğdu ve Bulut Kodal beşiyle başladı. İlk çeyrekte istediği oyunu oynayamayan sarı-kırmızılılar periyodu 21-16 geride tamamladı. İkinci çeyrekte toparlanan Sedat İncesu'nun öğrencileri soyunma odasına 39-36 üstün girdi. 

Üçüncü çeyrekte skor üstünlüğünü koruyan Engelsiz Aslanlar, son periyoda 55-52 önde girdi. Son çeyrekte de üstünlüğünü koruyan ve oyunun kontrolünü elinde tutan Cimbom parkeden 80-75 galip ayrıldı.

YARI FİNALDE RAKİP İZMİR 
Bu sonuçla seride durumu 2-1'e getiren Galatasaray yarı finale yükseldi. Cimbom play-off yarı finalinde İzmir Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak. Serinin ilk maçı 11 Mayıs Cumartesi günü saat 15:00'te Beylikdüzü Spor Salonu'nda oynanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0