Galatasaray'a kötü haber: Samaris geleceği için karar verdi!

Gelecek sezon için kadro planlamasını yapan Galatasaray, transfer listesinin başına Ryan Babel'in yanı sıra Benfica'da forma giyen Yunan orta saha oyuncusu Andreas Samaris'i de eklemişti. Portekiz basınında da konuyla ilişkin haberler çıkarken oyuncuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

İsmi uzun süre Galatasaray ile anılan Yunan orta saha oyuncusu Andreas Samaris, Benfica ile olan sözleşmesini 2023 yılına kadar uzattı. Galatasaray ile geçen ve ciddi dedikodular ortaya atılan futbolcunun belirsizliği sona erdi. Zamanında Olympiakos'tan Benfica'ya 10 milyon euro karşılığında transfer olan ve çıktığı maçlarda 5 gol - 9 asistlik performans sergileyen Samaris, kariyerini Benfica formasıyla devam etmek istediğini ifade ederek sözleşmesini uzattı.

Kostas Mitroglou'dan sonra ikinci Yunan futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, yaşanan gelişme sonrası bu transferi rafa kaldıracak görünüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0