Galatasaray'da derbi öncesi Kostas Mitroglou kararı

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik heyeti yabancı kontenjanı düşündürüyor. Sarı-kırmızılılarda Fatih Terim, Kostas Mitroglou'nu kadroya almama kararı aldı. 

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray'da, Marcao Beşiktaş derbisinde forma giyebilecek düzeye gelirken Yunan golcü adalesinde ağrı hissedince dünkü idmanda yer almamıştı. Sol üst adale grubunda ağrıları bulunan Kostas Mitroglou'nun durumunun ciddi olmadığı belirtildi. Ancak Yunan oyuncunun Beşiktaş derbisinde kontenjana takılacağı ifade edildi.

Linnes'e, Beşiktaş karşısında sol bekte görev verecek olan Fatih Terim, kulübeye ise Donk ve Nagatomo'yu gönderecek. Japonların büyük ilgi gösterdiği ve kitlendiği derbiye Nagatomo bir sürpriz olmazsa kulübede başlayacak. Bu nedenle 12 yabancı kısıtı nedeniyle Mitroglou, Beşiktaş derbisinde kadroda yer almayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0