Galatasaray'da derbi primi belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında şampiyonluk yarışını doğrudan ilgilendiren maçta Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Galatasaray'da derbi galibiyetinin primi belli oldu. Sarı-kırmızılılarda yönetim takıma 2 milyon lira prim ödemesi yapacak.

Ligde şampiyonluk yarışı nefes keserken Galatasaray bu akşam ligin kaderini belirleyecek maçta Beşiktaş'ı konuk edecek. Sarı-kırmızılılar derbide galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Mustafa Cengiz yönetimi de takıma motivasyon olması amacıyla derbi galibiyetinin primini belirledi. Galatasaray, Beşiktaş'ı mağlup etmesi durumunda bütün takıma 2 milyon lira prim ödenecek.


SAMİ YEN SARI-KIRMIZI
Galatasaray'da yönetim derbi öncesinde Ali Sami Yen'in dış cephesini ışıklandırdı. Stad sarı-kırmızı renklere büründü. Galatasaray derbi için çıkardığı bütün biletleri sattı ve bu akşam Ali Sami Yen'de 52 bin kişinin olması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0