Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nin grup aşamasına direkt olarak katıma hakkı kazandı. Sarı-kırmızılıların muhtemel rakiplerinin bir kısmı da belli oldu. 

Avrupa'da da şampiyonlar belli olurken İspanya, İngiltere, Almanya'nın grup aşamasındaki takımları tamamen belli oldu. 12 takımın 11'i Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyor. Sadece Leipzig'in sarı-kırmızılı ekiple aynı torbada olması bekleniyor.

ÖN ELEMEDEN 6 TAKIM GELECEK
Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasına ön eleme turlarından da takımlar eklenecek. Cimbom'un rakipleri arasına 'Şampiyonlar Yolu'ndan 4 takım, 'Lig Yolu'ndan ise 2 takım katılacak. Şampiyonlar Yolu'nda Young Boys, Ajax, Kızılyıldız, Celtic yer alıyor. Lig Yolu'nda ise Porto, PSV Eindhoven, Basel gibi güçlü takımlar bulunuyor.

1. TORBA

2019 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu (Liverpool veya Tottenham)
2019 Avrupa Ligi Şampiyonu (Chelsea veya Arsenal)
Barcelona
Manchester City
Juventus
Bayern Münih
PSG
Zenit

1. veya 2. torba

Liverpool
Chelsea
Tottenham

2. Torba

Real Madrid
Arsenal (Avrupa Ligi finalini kazanırsa)
Atletico Madrid
Borussia Dortmund
Napoli
Shakhtar Donetsk

2. veya 3. torba

Benfica

3. Torba

Lyon (Avrupa Ligi finalini Chelsea kazanırsa)
Bayer Leverkusen
RB Salzburg
Valencia

3. veya 4. torba

Genk
Galatasaray
RB Leipzig

4. Torba

Lille

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0