İç sahada üstüste ikinci kez namağlup!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Medipol Başakşehir karşısında sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, üstüste ikinci sezonunda da iç sahada yenilgisiz olarak sezonu tamamlayarak önemli bir başarı elde etti.

Süper Lig'de üstüste ikinci, toplamda kulüp tarihinde 22. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, bu sezon ligin ikinci yarısında mağlubiyet yüzü görmezken iç sahada da yenilmez olarak sezonu tamamladı. Geçtiğimiz sezonu da iç sahada yenilgisiz olarak tamamlayan Galatasaray, bu sezonun tamamında da iç sahada yenilgisiz olarak tamamlayarak önemli bir başarıyı tekrarladı. Ali Sami Yen Arena'da oynadığı son 36 resmi karşılaşmada 31 galibiyet - 5 beraberlik elde eden Galatasaray, son olarak 2016-17 sezonunun 31. haftasında Kasımpaşa karşısında sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Terim'in öğrencileri ayrıca iç sahada oynadığı son 29 lig maçında rakip fileleri havalandırma başarısıyla da önemli bir istatistiğin sahibi oldu.

Süper Lig'de oynadığı son 19 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray, bu alanda ligin en iyi takımı olmasının yanı sıra Avrupa'nın da 5 majör ligi dahil olmak üzere en uzun yenilmezlik serisinin de sahibi oldu. Ligde son olarak 14. haftada Beşiktaş deplasmanında mağlubiyet gören Galatasaray, devam eden sekansta önemli bir başarı elde ederek şampiyonluğa ulaştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0