Japonya'da derbi manşeti: Nagatomo, Kagawa'ya üstün geldi!

Pazar akşamı 2-0'lık galibiyet ile Başakşehir ile olan puan farkını tamamen eritip averaj ile birinci sıraya yerleşen Galatasaray'ın etkisi Japonya'ya da yansıdı. Özellikle Nagatomo ve Kagawa gibi önemli isimlerin iki takımda bulunmasından dolayı Japon turistlerin ve basının ilgisini gören derbi manşetleri süsledi.

Fanatik'in haberine göre; 

NAGATOMO KAGAWA'YA ÜSTÜN GELDİ'
Japonya'nın önde gelen spor yayın organlarından Nikkan Sports, maç haberini 'Nagatomo'nun Galatasaray'ı, Kagawa'nın Beşiktaş'ına üstün geldi' başlığıyla yayınladı. Galatasaraylı futbolcunun sol kanatta çok önemli bir görev üstlendiği ve galibiyette önemli pay sahibi olduğu; Kagawa'nın ise ikinci yarı gidişatı değiştirsin diye oyuna alınmasına karşın gol atamadığı aktarıldı.

GALATASARAY TARAFTARIYLA KAYNAŞTI
Karşılaşmayı izlemek için Tokyo'dan gelen Teppei Saitoh üzerinde Galatasaray, elinde Shonan Bellmare takımının formasıyla tribünlerde sarı-kırmızılı taraftarlar ile fotoğraf çekildi. Fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşırken, "Nagatomo ve Kagawa'yı gördüğüm için çok mutluyum. Türkiye'deki son günümde çok güzel zaman geçirdim. Türkler kibar insanlar" diye yazdı.

J LEAGUE YÖNETİCİSİ: MÜTHİŞ ATMOSFER
Japonya Milli Takımı'nın efsane golcüsü ve eski teknik direktörü Hiromi Hara da Türk Telekom Stadyumu'nda karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Japonya futbol ligi J League direktörü olan Hara, 113 bin takipçili twitter hesabında Galatasaray tribünlerinin fotoğraflarını yayınlayarak 'Müthiş atmosfer' yorumunu yaptı.

"BU GECEYİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM"
GS Store'dan 55 numaralı Nagatomo forması alarak stada giren Ken Utsumi, "İstanbul derbisi ölmeden önce görülmesi gereken derbilerden bir tanesi. Japonya'dan çok uzaklarda Kagawa ve Nagatomo burada karşı karşıya geliyor. Türkiye'de taraftarlar çok ateşli. Bu geceyi hiç unutmayacağım" ifadelerini kullandı.

'KAGAWA GİRENE KADAR KORKMUYORDUM'
Yuto Nagatomo maçın ardından Japon gazetecilere özel açıklamalar yaptı, arkadaşını övdü. Vatandaşının ancak 75. dakikada oyuna dahil olduğuna vurgu yapan Galatasaraylı futbolcu, "Kagawa oyuna girene kadar Beşiktaş'ın ataklarından korkmuyordum. Kagawa çok kaliteli ve tehlikeli bir futbolcu. Ancak 15 dakika kadar oynayabildi ve bunun bize bir saat faydası oldu" diye konuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0