Levent Şahin: Şu anda odağımız tamamen şampiyonluk kutlamaları!

Ligin son haftasında deplasmanda Sivasspor ile oynanan ve 4-3'lük mağlubiyetimiz ile sonlanan maçın ardından Levent Şahin açıklamalarda bulundu.

Takımda sizlerin de gördüğü üzere bir revizyona gidildi ama sonuçta ne olursa olsun bugün formayı terleten oyuncularımız hem ligde hem Türkiye Kupası’nda bugüne kadar mücadele eden arkadaşlarımızdı. İnanıyorum ki onlarla da konuştuğumuzda ne oyundan ne de skordan memnun değillerdir diye düşünüyorum. Gönül isterdi ki kazanıp dönmek ama maalesef olmadı. Yarından itibaren şampiyonluğu doyasıya kutlamak şu anki düşüncemiz. Çünkü gerçekten çok zorlu bir süreçten geçtik. Bu maçı tekrar oturup kendi aramızda analiz edeceğiz. Şu anda odağımız tamamen şampiyonluk kutlamaları. Yorucu geçen bir sezonun ardından hak ettikleri kutlamada bütün takım, taraftar ve camia olarak birlikte olabilmek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0