Lütfi Arıboğan: İbrasızlık Galatasaray'a zarar veriyor

Galatasaray'ın eski yöneticisi Lütfi Arıboğan, gündeme dair FCN Blog'a özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın basketbolda tekrar iddialı olması gerektiğini belirten Arıboğan, yönetimin ibra edilmemesinin camiaya zarar verdiğini de belirtti. Lütfi Arıboğan'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

İDDİASIZ BİR GALATASARAY OLMAMALI
Galatasaray, basketbolu Türkiye'ye getiren camia. Galatasaray'sız bir Türk Basketbolu olmamalı, iddiasız bir Galatasaray olmamalı. Bu anlamda üzülüyorum ama kulüplerin işleri kolay değil. Yönetim de elinden geleni yapmaya çalışıyor ama benim tercih ettiğim Galatasaray Basketbolu bizim dönemimizde olduğu gibi Türkiye'de şampiyon olan ki bizim dönemimizde 24 yıl sonra olmuştu. Benim hayalimde Euroleague'de ülkemizi temsil eden bir Galatasaray var. İnşallah önümüzdeki yıllarda yine olabilir.

BÖYLE ŞEYLER YAŞANMAMALI
Yönetimlerde istikrar olmalı. Galatasaray camiasının kararlarına saygı duymak gerekir ama ibrasızlık Galatasaray'a zarar veriyor bence. Böyle şeyler yaşanmamalı.

Zevksiz başlayan Süper Lig çok renkli hale geldi, çekişmeli hale geldi. Ben Galatasaray'ın şampiyonluk açısından çok büyük bir şansı olduğunu düşünüyorum.

İLERLEYEN YILLARDA TEKRAR YÖNETİMDE OLABİLİRİM
İlerleyen yıllarda tekrar yönetimde tabii ki olabilirim. Ben Galatasaray kongre üyesiyim. Olabilir yani olamaz diye bir şey söylemek istemem ama bunlar süreli görevler ben bundan önceki dönemde böyle bir görev yaptım. Şimdi farklı bir yönetim var. Kesin bir şey söylemek zor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0