Luyindama için kapılar kapalı!

Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansla alkış alan ve mücadeleci oyunuyla da taraftarın gözünde ayrı bir sahip olan Christian Luyindama şimdiden Avrupa'nın çeşitli takımlarının ilgisini çekmeye başladı. Marcao ile mükemmel bir uyum sağlayan ve şampiyonlukta başrol oynayan Kongolu savunmacı için Galatasaray yönetimi gelen tekliflere şimdiden kapıyı kapattı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ara transfer döneminde "Aldığımızdan çok daha yüksek paralara satabiliriz.'' dediği Kongolu stoper Christian Luyindama için Premier Lig'den bir kulübün teklif yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Ancak hem yönetim hem de teknik heyet başarılı oyuncuyu satmaya yanaşmıyor. Ara transfer döneminde Marcao ile birlikte takıma katılan ve gösterdiği başarılı performansla alkış alan Luyindama'yı yaz döneminde satmayı düşünmeyen Galatasaray, tecrübeli oyuncunun gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı maçlarla piyasasını 20 milyon Euro'nun üzerine çıkaracağını düşünüyor.

25 yaşında 1.91 boyundaki Kongolu savunmacı ara transfer döneminde 3 milyon Euro kiralama bedeli ve sezon sonunda 5 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu olmak üzere 8 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0