Marcao'dan sevindirici haber..

Yeni Malatyaspor ile oynanılan kupa maçında sakatlanarak kenara gelen ve arka adalesindeki sakatlık sebebiyle Konyaspor maçında forma giyemeyen Marcao'dan hafta sonu oynanacak derbi öncesinde sevindirici haber geldi. Bir süredir takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Brezilyalı oyuncu sabah yapılan testleri başarıyla geçti ve takımla beraber çalıştı.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in derbiye yetiştirilmesini istediği Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao'dan sevindirici haber geldi. Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalan 23 yaşındaki oyuncu, hafta başından beri takımdan ayrı düz koşu çalışmalarını gerçekleştirirken bugün yapılan sağlık kontrollerinde sakatlığının büyük ölçüde geçtiği tespit edilirken, Marcao bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Florya'da dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi sağlık heyetinden Marcao hakkında bilgi alan teknik direktör Fatih Terim, oyuncunun derbiye yetiştirilmesini istemişti. Brezilyalı oyuncunun da tedavi sürecinde kendisine çok iyi baktığı, sağlık ekibiyle birlikte uyumlu çalıştığı ve derbide oynamak için fedakarlığa hazır olduğu gelen haberler arasındaydı. Marcao'nun bugün ve yarın takımla birlikte taktik antrenmanında yer alarak Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş maçında ilk 11'de görev yapması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0