Mbaye Diagne'nin rakipleri Messi ve Mbappe

mbaye diagne galatasaray
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da Mbaye Diagne, yıldız futbolculara meydan okuyor. Ligin gol kralı olan Senegalli forvet Avrupa'da Messi ve Mbappe ile kapışıyor.

Bu sezon Süper Lig'de Kasımpaşa ve Galatasaray formalarıyla 30 kez gol sevinci yaşayan Mbaye Diagne bu sezon Avrupa'nın beş büyük ligi ve Süper Lig'de 30 gole ulaşan 3. futbolcu oldu. Başarılı futbolcunun önünde 36 gollü Lionel Messi ve 32 gollü Kylian Mbappe bulunuyor.  Lig tarihinin en golcü oyuncusu olarak tarihe geçen Senegalli forvet son hafta Sivasspor deplasmanında 3 gol atabilirse Mbappe'yi geçecek.

GALATASARAY FORMASIYLA 10 GOL
Devre arasında Kasımpaşa'dan 10 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Diagne, sarı-kırmızılı formayla ligde çıktığı 12 maçta 10 kez gol sevinci yaşadı ve 1 asist üretti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0