Olympiakos'tan Mitroglou açıklaması

Olympiakos Başkanı Yannis Moralis, Galatasaray’ın devre arasında 1.5 yıllığına Marsilya'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Kostas Mitroglou ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kırmızı-beyazlılar Yunan golcüyü transfer etmek istiyor. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın devre arasında büyük umutlarla Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'dan kiraladığı Kostas Mitroglou konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. 1.5 yıllık sözleşme imzalanan Yunan golcüyle Olympiakos çok ciddi şekilde ilgileniyor. Kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Yannis Moralis de yaptığı açıklamayla transferi doğruladı.

HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ
Moralis, "Evet haberler doğru. Kostas ile ilgileniyoruz. Bizim için çok önemli bir futbolcu, taraftarlar da onu çok seviyor. Yakında neler olacağını hep birlikte göreceğiz" diye konuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0