STSL | Adım adım şampiyonluğa!

rizespor 2-3 galatasaray
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray şampiyonluk açısında son derece önemli olan mücadelede Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Cimbom son bölümüne 2-1 geride girdiği karşılaşmayı Diagne'nin son dakikada attığı golle 3-2 kazandı ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Karşılaşmaya Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Donk, Fernando, Feghouli, Ndiaye, Onyekuru, Diagne ilk onbiriyle başlayan Galatasaray, maça iyi girdi ve 9. dakikada Sofiane Feghouli'nin golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından kalesinde büyük baskı gören Cimbom, 38. dakikada penaltı kazandı ancak Diagne penaltı atışını kaçırdı. İlk yarının sonunda ev sahibi takım Vedat Muriqi ile 1-1'i buldu ve soyunma odasına 1-1 eşitlikle girildi.

rizespor 2-3 galatasaray diagnenin golü

İkinci yarıda kontrollü geçen karşılaşmada 73. dakikada Braian Samudio, Emre Akbaba'ya yaptığı müdahale sonrasında kırmızı kart gördü ve Rizespor 10 kişi kaldı. Ev sahibi takım 76'da Umar Aminu ile 2-1 öne geçti. Müsabakada 90. dakikada Galatasaray penaltı kazandı ve Diagne topun başına geçti. Senegalli oyuncu penaltıyı bu kez gole çevirdi ve skora denge geldi. Karşılaşmanın son dakikasında Feghouli'nin ortasında Diagne kafayı çaktı ve Galatasaray'ı 3-2 öne geçirdi. Mücadelenin kalan kısmında başka gol olmadı ve Cimbom kritik deplasmandan zaferle dönerek puanını 66'ya yükseltti. Ligde liderliğini sürdüren Galatasaray önümüzdeki hafta Başakşehir'i yenmesi durumunda 22. şampiyonluğuna ulaşacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0