Rizespor-Galatasaray maçında ilk 11'ler

Rizespor-Galatasaray maçında ilk 11'ler
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında lider Galatasaray, Çaykur Rizespor deplasmanına konuk oluyor. Şampiyonluk yarışında ipleri elinde bulunduran Cimbomun, mutlak galibiyet hedeflediği karşılaşma öncesinde her iki takımın da ilk 11'i netleşti.

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçında ilk 11'ler şu şekilde:
Çaykur Rizespor: Gökhan, Moroziuk, Awaziem, Abarhoun, Melnjak, Azubuike, Musa, Aminu Umar, Boldrin, Samudio, Vedat Muriqi.

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Donk, Fernando, Feghouli, Ndiaye, Onyekuru, Diagne.

MITROGLOU VE BELHANDA YOK
Beşiktaş derbisi öncesinde son antrenmanda sakatlanan Yunan forvet Kostas Mitroglou hafta boyunca tedavi olmasına karşın Rizespor karşısında kadroda yer almıyor. Beşiktaş derbisinde sarı kart görerek cezalı duruma düşen Younes Belhanda bu maçta arkadaşlarını yalnız bırakacak. Galatasaray'da sarı kart sınırında olan isimler ise, Martin Linnes - Emre Taşdemir ve Emre Akbaba.

SON 9 MAÇTA 6 BERABERLİK

Galatasaray ve Rizespor, Süper Lig tarihinde 35 kez karşılaştı. Bu karşılaşmaların 23'ünü Galatasaray kazanırken, 5'inde ise Rizespor karşılaşmadan galip ayrıldı. Galatasaray, Süper Lig'de Rizespor ile oynadığı 35 maçın 33'ünde ve son 26 maçta rakibine gol atmayı başardı. Sarı kırmızılıların bu fikstürde gol atamadığı son maç 16 Mayıs 1987'de oynandı (0-2). Bunun yanı sıra, Galatasaray ile Rizespor'un Süper Lig'de oynadığı son dokuz maçın altısı beraberlikle sonuçlandı (Galatasaray iki, Rizespor bir galibiyet).

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0