Selçuk İnan görüşme odasına!

Teknik direktör Fatih Terim önderliğinde sezonu çifte şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray'da futbolcular her ne kadar tatile çıksa da, teknik heyet gelecek sezonun idari planlamalarıyla ilgili çalışmaya devam ediyor. Sözleşmesi sona erecek olan oyuncuların son durumu hakkında karar verecek olan teknik direktör Terim, kaptan Selçuk İnan'dan da ciddi bir indirim yapmasını isteyecek.

Galatasaray'da bu sezon sözleşmelerinin son senesi olan isimler hakkında Fatih Terim çalışmalarına başladı. Devre arasında kadro dışı bıraktığı Eren Derdiyok ile yollarını ayıracak olan Galatasaray'da, taraftara hakaret ettiği gerekçesiyle son haftalarda kadro dışı bırakılan ve sözleşmesi uzatılmayan Sinan Gümüş ile de yolların ayrılması bekleniyor. Sezon başında bir yılı opsiyonlu olmak üzere toplamda 2 yıllık sözleşme imzalayan Muğdat Çelik ve genç oyuncu Gökay Güney'in durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanması beklenirken, Galatasaray'da en büyük merak konusu Selçuk İnan'ın sözleşmesinin uzatılıp - uzatılmayacağı oldu. Yıllık 2.9 milyon Euro sabit ücret alan Selçuk İnan, futbol hayatına bir sezon daha Galatasaray'da devam ederek jübile yapmayı düşünürken; Galatasaray yönetimi yıldız oyuncunun sözleşmesinde yarı yarıya bir indirim yapmaması halinde yeni sözleşme imzalamayı düşünmüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in de oyuncusuna indirim yapmasını ve futbolu bıraktıktan sonra da teknik ekibinde yer almasını teklif edeceği iddia edildi.

Kiralık oyuncular Henry Onyekuru, Badou Ndiaye ve Semih Kaya sezon sonunda takımlarına dönerken, İmparator bu isimlerden Henry Onyekuru için yönetime "elimizden geleni yapalım" talimatını haftalar öncesinden vermişti.

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren isimler şu şekilde;
Selçuk İnan - 2.9 milyon Euro
Badou Ndiaye - 2.7 milyon Euro
Eren Derdiyok - 2 milyon Euro
Henry Onyekuru - 1.2 milyon Euro
Sinan Gümüş - 650 bin Euro
Semih Kaya - 3.7 milyon TL
Muğdat Çelik - 2 milyon TL
Gökay Güney - 200bin TL

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0