STSL | Şampiyon Galatasaray!

Şampiyon Galatasaray ligin son haftasında Sivasspor'a konuk oldu.Formalite maçı şeklinde oynanan karşılaşma gol düellosuna sahne oldu.Maç Sivasspor'un 4-3'lük üstünlüğüyle sona erdi.Galatasaray'ın gollerini Muğdat (2) ve Linnes atarken Sivas'ın gollerini ise Rybalka (2) Hakan Arslan ve Kone kaydetti.

Galatasaray, Sivasspor deplasmanına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı.Sarı kırmızılılar maça hızlı başlayıp Linnes'le 1-0 öne geçti. Maç hızlı bir şekilde devam ederken Muğdat, Linnes'in asistiyle 34. dakikada skoru 2-0'a getiren golü attı. Fakat ilk yarı bitmeden Sivasspor Rybalka ve Hakan Arslan'ın golleriyle skoru 2-2 yaptı. Sivasspor maç boyunca kaleyi yoklayan taraf oldu. Maçın son 15 dakikalık dilimine girerken 77 ve 79. dakikalarda skor Sivasspor lehine 4-2'ye geldi. Muğdat Çelik 82. dakikada maçın skorunu ilan eden golü attı. Maç bu şekilde 4-3 sona erdi. Galatasaray ligi 69 puanla şampiyon olarak tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0