Süper Kupa'da rakibimiz Akhisar Belediyespor..

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda bu sezon şampiyonluk yaşayan Galatasaray, gelecek sezonun açılış karşılaşmasında TFF Süper Kupa'da boy gösterecek. Sezonu duble şampiyonlukla kapatan Fatih Terim'in öğrencileri, statü gereğince Süper Kupa finalinde kupa finalisti Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

Süper Lig'de sezonun 33. haftasında en yakın takipçisi Medipol Başakşehir'i mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, hafta içerisinde de Sivas'ta oynanılan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akhisar Belediyespor'u mağlup etmeyi başararak çifte şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Dört sezon aradan sonra duble yapan Galatasaray, iki turnuvada da "en çok kazanan takım" ünvanını bir şampiyonluk daha arttırarak geliştirmiş ve rakiplerine gözdağı vermişti.

Galatasaray'ın hem ligde hem de kupada şampiyon olması sonrasında, yeni sezon öncesi oynanacak olan TFF Süper Kupa maçında kiminle karşılaşacağı da belli oldu. Statü gereği lig ve kupada aynı takımın şampiyon olması halinde Ziraat Türkiye Kupası'nın finalistinin oynamaya hak kazandığı TFF Süper Kupa mücadelesinde takımımız, geçen sezon olduğu gibi yeniden Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. 

Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray, bu sezon Süper Lig'e veda ederek 1.Lig'e düşen Akhisar Belediyespor arasındaki müsabakanın tarihi ve yeri ilerleyen günlerde açıklanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0