Tartışmanın sebebi belli oldu!

Galatasaray'ın evinde ağırladığı Beşiktaş karşısında sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmasının ardından 90 dakika sonunda saha kenarında çıkan tartışma dikkat çekmişti. Beşiktaşlı oyuncu Burak Yılmaz ile yardımcı antrenörümüz Levent Şahin arasında yaşanan tartışmanın sebebi ortaya çıktı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Ali Sami Yen Arena'da oynanılan ve maç içerisinde pek fazla aksiyonun olmadığı derbide maçtan sonra iki takım oyuncuları soyunma odasına giderken tünelin başında hareketlilik yaşandı. Beşiktaşlı oyuncu Burak Yılmaz ile yardımcı antrenörümüz Levent Şahin arasında yaşanan tartışma araya giren isimlerin ardından büyümeden noktalanırken, tartışmanın sebebi de belli oldu. 

90 dakikanın sona ermesinin ardından Galatasaray yardımcı antrenörü Levent Şahin, konuk ekibin idari direktörü Ali Naibi'ye sarılırken soyunma odasına doğru giden Burak Yılmaz bu esnada Levent Şahin'in kolundan tutarak "Niye şimdi sarılıyorsun, devre arasında niye sarılmadın?" diye tepki göstermesi üzerine bir anda gerilim arttı. İkili arasında tartışmayı araya giren Abdurrahim Albayrak, Mert Çetin ve Beşiktaşlı yetkililer büyümeden önlerken, tribünlerden de Burak Yılmaz'a tepki sesleri yükselmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0