Terim derbi sonrası Ndiaye ile görüştü..

Süper Lig'de hafta sonu ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde ağırlayan ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak zirveye kurulan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maçın ardından Senegalli oyuncusu Badou Ndiaye ile özel olarak görüştü.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, derbide alınan galibiyetin ardından Badou Ndiaye ile özel olarak görüştü. Şampiyonluk yolunda oyuncusunun moralinin bozulmamasını isteyen deneyimli teknik adam Beşiktaş derbisinde maç kadrosunda yer vermediği Senegalli yıldıza "Bu tamamen bu maça özel taktiksel bir tercih. Sezon sonuna kadar sana ihtiyacım var ve sahadaki performansınla beni yanıltmayacağını biliyorum." sözleriyle moral verdi.

Beşiktaş maçının ardından basın toplantısında Badou Ndiaye hakkında sorulan soruya Fatih Terim "Yabancı sınırlaması nedeniyle Ndiaye kadroda yer almadı. Ndiaye gelecek hafta faydalanacağımız, bizim için önemli bir oyuncu. Böyle bir karar verdim. Özel işleri nedeniyle İngiltere'ye gidip geldiği için biraz da dinlenmiş oldu. Taktik icabı bugün onu oynatmadık. Ndiaye sezon sonuna kadar faydalanacağımız, hatta bir sene sonrası için düşüneceğimiz önemli bir oyuncumuz." ifadeleriyle cevap vermişti.

Sezon başında 750bin Euro kiralama bedeliyle Championship ekiplerinden Stoke City'den kiralanan 28 yaşındaki Senegalli orta saha oyuncusu bu sezon tüm kulvarlarda Galatasaray forması altında 31 resmi maçta görev yapmış ve 3 gol - 6 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0