U21 Ligi'nde şampiyon Galatasaray!

A takım seviyesinde bu sezon çifte kupa kazanan Galatasaray'da altyapı kademelerinde de çeşitli yaş gruplarında şampiyonluk yaşamaya devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu sezon son kez düzenlenen U21 Ligi'nde mücadele eden Galatasaray U21 takımı sezonu şampiyonlukla noktaladı. 

Süper Lig takımlarının U21 takımlarının yer aldığı U21 Süper Ligi'nde geride kalan 33 hafta sonunda 23 galibiyet - 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonunda 73 puan toplayarak son haftaya en yakın takipçisi Beşiktaş U21 takımının iki puan önünde lider giren Galatasaray U21 takımı, deplasmanda konuk olduğu Sivasspor karşısında sahadan 3-0 'lık skorla ayrılarak normal sezonda şampiyonluğunu ilan etti. Takımımıza galibiyeti getiren goller Ahmet Sivri, Batuhan Tekin ve Atalay Babacan'dan geldi.

Ceyhun Müderrisoğlu yönetimindeki Galatasaray U21 takımı, önümüzdeki günlerde U21 Süper Kupa karşılaşması için 1.Lig takımlarının oluşturduğu U21 Ligi'nde sezonu şampiyonlukla tamamlayan Boluspor ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0