U21 Süper Kupa şampiyonu Galatasaray!

U21 Elit Ligi'nde normal sezonu 76 puan toplayarak şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray U21 takımı statü gereğince U21 Süper Kupa karşılaşmasında 1.Lig takımlarının oluşturduğu U21 Ligi'nin şampiyonu Boluspor U21 takımı ile karşılaştı. 

Kocaeli Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı U21 Süper Kupa mücadelesinde Boluspor U21 takımı karşısında Galatasaray U21 takımı teknik direktörü Ceyhun Müderrisoğlu'nun ilk onbir tercihi Batuhan Şen - Batuhan Tekin, Sefa Özdemir, Gökay Güney, Emirhan Civelek - Celil Yüksel, Ferhan Evren, Atalay Babacan - Metehan Mertöz, Recep Gül ve Ahmet Sivri şeklinde oldu. Rakibi karşısında oyunu kontrol ederek başlayan ve etkili olan Galatasaray U21 takımı, mücadelenin 15. dakikasında Metehan Mertöz'ün golüyle öne geçti. Devreyi bu skorla kapatan takımımız, soyunma odasından döndükten sonra ikinci yarıya da golle başladı. Karşılaşmanın 47. dakikasında Atalay Babacan ile farkı ikiye çıkartan Galatasaray U21 takımı skor üstünlüğüyle birlikte oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Karşılaşmanın 75. dakikasında Celil Yüksel ile skoru 3-0'a getiren Galatasaray U21 takımı mücadelenin 78. dakikasında Bolusporlu oyuncu Ahmet Onur'un kendi kalesine attığı golle farkı 4'e çıkarttı. Kalan dakikalarda oyunun üstünlüğünü elinde tutmayı başaran Galatasaray U21 takımı mücadeleden 4-0 galip ayrılarak U21 Süper Kupa'da şampiyonluğa ulaştı!

U21 Ligi'nde normal sezonu şampiyon tamamladıktan sonra U21 Süper Kupa'da da şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, böylelikle altyapılardaki dominasyonunu sürdürmüş oldu. Hatırlanacağı üzere, Galatasaray futbol takımları sadece A takım kategorisinde değil, U21 - U19 - U17 - U16 ve U14 kategorilerinde normal sezonlarını şampiyon bitirmeyi başarmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0