Yine, yeniden 19.05'te şampiyon olduk!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Medipol Başakşehir karşısında ilk yarıyı geride kapatmasına karşın sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak lig şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, iki sezondur ilginç bir detayı da beraberinde taşıyor. 

Başakşehir karşısında sezonun final maçını oynayan Galatasaray, taraftarının müthiş desteğiyle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak şampiyonluk sevinci yaşarken 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda bir kez daha şampiyonluğa ulaştı. Geçtiğimiz sezon ligin 34. haftasında Göztepe deplasmanında da 19 Mayıs'a denk gelen şampiyonluk, bu sezon bir kez daha 19 Mayıs'a denk gelerek ilginç bir detay oluşmasını sağladı. 

Kulübümüzün kuruluş yıl dönümünü andıran 19.05 tarihinde üstüste ikinci kez lig şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları dün itibariyle resmen başlarken, hafta sonunda Ali Sami Yen Arena'da büyük bir şölen düzenlenecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0