Younes Belhanda'ya Arabistan'dan talip

Süper Lig'de bitime 3 hafta kala liderlik koltuğuna oturan ve şampiyonluğun bir numaralı adayı konumuna gelen Galatasaray'da Younes Belhanda'ya Arabistan'dan talip çıktı. Faslı yıldıza sezon sonunda 12 milyon euroluk teklif gelmesi bekleniyor. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Ocak ayında teknik direktör Fatih Terim'in Al-İttihad'a transferine izin vermediği Belhanda, sezonun ikinci yarısında sergilediği performansla büyük beğeni topladı. 4 gol atan ve 6 da asist üreten Faslı yıldız sarı-kırmızılıları zirveye taşıdı.

Younes Belhanda sezon içinde menajerini değiştirdi ve Garry Rodrigues'i Suudi Arabistan'a götüren William D'Avila ile anlaştı. Arabistan ekipleri tarafından performansı yakından takip edilen Faslı 10 numara için sezon sonunda 12 milyon euroluk teklif geleceği ortaya çıktı.

YENİ 10 NUMARA FEGHOULİ 
Yönetim transferde artı bütçeye geçmek için Belhanda'ya gelen teklifi değerlendirecek. Sarı-kırmızılı takımda 3 milyon 350 bin euro garanti ücrete sahip Faslı futbolcunun da ayrılık şartı 6 milyon euro. Suudi Arabistan'daki kulübün, Belhanda'ya da yıllık 6 milyon Euro vermeye hazır olduğu öğrenildi. Bu sezon Emre Akbaba'dan faydalanamayan Terim, Belhanda'nın satılması halinde Feghouli'yi de 10 numara olarak kullanabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0