Yunus Akgün Belçika yolcusu.

Yunus Akgün Anderlecht
Bu sezon Fatih Terim'in verdiği şansla yıldızı parlayan Yunus Akgün, Avrupa'nın büyük kulüplerinin dikkatini çekti.Ocak ayında Ozan Kabak'ın Avrupa'ya giderek genç arkadaşlarına yol açmasından sonra Yunus Akgün'de Avrupa tercihini düşünüyor. Anderlecht'in Ocak ayından beri istediği genç futbolcu için Galatasaray 2.5 milyon Euro ve sonraki satıştan pay istiyor.

Yeni Şafak gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın genç futbolcularına Avrupa kulüplerinden olan ilgi devam ediyor. Ozan KabakStuttgart'a satan sarı-kırmızılılarda, yetenekli gençler arasında yer alan Yunus Akgün'e de talip çıktı.

Ocak ayında transferden son anda vazgeçen Belçika ekibi Anderlecht'in Galatasaray'a Yunus Akgün için 2,5 milyon euroluk bonservis bedeli ve sonraki satıştan yüzde 25 pay teklif edeceği belirtildi.

Ocak 2019'da son dakikada yaşanan pürüzler sebebiyle gerçekleşemeyen bu transferde yaz döneminde resmî imzaların atılması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0