Abdurrahim Albayrak: Banega ile görüşme var

banega
Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Ever Banega konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sevilla Sportif Direktörü Monchi'nin ardından Abdurrahim Albayrak da transfere ilişkin konuştu.

Transfer döneminin açılmasıyla birlikte Galatasaray'da önemli gelişmeler yaşanıyor. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir kadro kurmak için kolları sıvıyan Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak, Ever Banega transferindeki son gelişmeyi açıkladı. Albayrak, A Spor'a yaptığı açıklamada, "Ever Banega için görüşme var ama netleşen bir şey yok." sözlerini söyledi. 

MONCHİ YALANLADI
Öte yandan, Sevilla Sportif Direktörü Monchi ise beIN Sports'a yaptığı açıklamada "Sevilla ile Galatasaray arasında Banega için hiçbir kontak olmadı. Ever Banega için Galatasaray'dan hiçbir teklif almadık" ifadelerini kullanmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0