Adem Büyük: "Umuyorum yeni şampiyonluklara yelken açarız..."

Galatasaray'ın yeni transferlerinden 31 yaşındaki Adem Büyük, duygularını GS TV'ye aktardı. Türkiye'nin en büyük camiasına geldiği için mutlu ve gururlu olduğunu vurgulayan Adem, taraftarın da desteğiyle yeni şampiyonluklara ulaşmak istediklerini söyledi.

"ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM"
"Türkiye’nin en büyük camiasına geldiğim için çok mutlu ve gururluyum. Bana güvenenleri, inananları mahcup etmemek için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Dediğim gibi Türkiye’nin en büyük camiasına geldim ve bunun bilincinde olarak mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim. Yeni şampiyonluklara hep beraber ulaşacağız diye düşünüyorum."

"UMUYORUM YENİ ŞAMPİYONLUKLARA YELKEN AÇARIZ"
"Türkiye’de böyle büyük bir camiada, böyle büyük bir taraftarı arkanıza alarak oynarsanız daha da iyi olacağınıza inanıyorum. Geçen sene bunun örneğini gördük. Bu sene de inşallah aynı şekilde devam eder, yeni şampiyonluklara yelken açarız diye umut ediyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0