Atalanta, Marcao için teklifini 12 milyon Euro'ya yükseltti!

Devre arasında 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Portekiz ekibi Chaves'ten transfer edilen Marcao’ya Atalanta talip. İtalyan ekibi, Galatasaray tarafından reddedilen 10 milyon Euro’luk teklifi 12 milyon Euro olarak güncelledi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Cim Bom’a Marcao piyangosu... Sarı Kırmızılıların Brezilyalı stoperi, piyasa değerini şimdiden 3’e katlamış durumda. Sambacı’yı kadrosuna katmak isteyen İtalyan kulübü Atalanta, Galatasaray tarafından geri çevrilen 10 milyon Euro’luk teklifi, bu kez 12 milyon Euro’ya yükseltti.

Sarı-Kırmızılı yönetim teklifi değerlendiriyor, ancak 23 yaşındaki Marcao’nun Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermesi halinde tıpkı Ozan Kabak gibi değerini daha da arttıracağı görüşü hakim. Tandemi bozmak istemiyor İşte bu nedenle İtalyanlar’ın yaptığı son teklif de büyük ihtimalle geri çevrilecek. Ancak Atalanta’nın, Marcao’ya karşı olan ilgisinin devam edeceği tahmin ediliyor. Luyindama’nın bonservisini alan Galatasaray’da, teknik patron Fatih Terim’in savunma tandemini bozmak istemediği, bu nedenle Marcao’nun satışına çok sıcak bakmadığı da gelen haberler arasında.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0