Galatasaray, 3 transferde sona yaklaştı

Süper Lig'de üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da gelecek sezon da şampiyonluğa ulaşmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Cimbom, Ryan Babel ve Şener Özbayraklı transferlerinde sona gelirken Jimmy Durmaz ile de anlaşmaya vardı.

bEIN Sports'un haberine göre; Transferde önceliği bonservis bedeli ödenmeyecek oyunculara çeviren Galatasaray, Ryan Babel ve Şener Özbayraklı transferlerinde imza aşamasına geldi. Cimbom, Toulouse ile sözleşmesi biten Jimmy Durmaz ile de prensip anlaşmasına vardı. Sarı-kırmızılılar Ankaragücü'nün 21 yaşındaki file bekçisi Altay Bayındır ile de ilgileniyor.

BELHANDA KALACAK
Adı Suudi Arabistan takımlarıyla anılan Younes Belhanda'ya ise resmi bir teklifin gelmediği öğrenilirken Faslı yıldızın Galatasaray'da kalacağı belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0