Bennacer ve Traore için transfer zirvesi..

Süper Lig'de şampiyon Galatasaray, yeni sezon öncesinde FFP kapsamında transfer çalışmaları konusunda bir çok opsiyonu değerlendiriyor. Ara transfer döneminde olduğu gibi genç ve potansiyeli yüksek isimlere ağırlık verecek olan Cimbom'da orta sahaya iki isim gündeme geldi: Traore ve Bennacer.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Badou Ndiaye'yi yeni sezonda kiralama konusunda Stoke City'den olumsuz yanıt alan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, o bölgeye adaylar için çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon İtalya'da küme düşen Empoli’nin genç yıldızları Traore (19) ve Bennacer (21) ile ilgilenen Galatasaray’da, scout ekibinin raporları doğrultusunda genç oyuncuları teknik direktör Fatih Terim izlemesinin ardından transferine onay verdi. Teknik direktör Fatih Terim’in sağ kolu olan idari menajer Şükrü Hanedar, görüşmelerde bulunmak için bu hafta Çizme’nin yolunu tutacak. İtalya pazarına oldukça hakim olan Galatasaray’ın yetkilisi burada hem Empoli kulübünün yetkilileriyle hem de oyuncuların menajerleriyle temas kuracak.

KAMP YERİ DE BAKACAK
Yönetimin ajandasında bu iki isimle ilgili pek çok opsiyon var. Eğer bu oyuncuların bonservis bedelleri yüksek gelirse, satın alma opsiyonlu kiralama önerisi sunulacak. Duruma göre genç yıldızların sonraki satışlarından pay ve farklı bonuslar teklif edilecek. Şükrü Hanedar aynı zamanda sezon başı kampı için İtalya’da da bazı görüşmelerde bulunacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0