Burutay Subaşı yeni sezonda Galatasaray'da!

CEV Cup'ta final oynama başarısı gösteren ve Efeler Ligi'nde de sezonu üçüncü olarak tamamlayarak önemli bir başarı elde eden Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımı gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Nedim Özbey yönetimindeki takımımız uzun süredir Halkbank forması giyen ligin en iyi smaçörleri arasında gösterilen Burutay Subaşı ile her konuda anlaşma sağladı.

15 Temmuz 1990, Çanakkale doğumlu olan Burutay Subaşı voleybolseverlerin yakından tanıdığı bir isim.. Voleybol hayatına 11 yaşında SSK Spor Kulübünde başlarken, 16 yaşında Arkas altyapısına transfer oldu. 2006-2013 yılları arasında Arkas'ta forma giyen Burutay, kariyerinin son 6 yılını da Halkbank'ta geçirmişti. A Milli takımın en önemli isimleri arasında yer alan ve takım kaptanı olarak bulunan Burutay Subaşı smaçör pozisyonunda forma giyiyor.

194 boyunda olmasına karşın blokaj yüksekliğinde 3.13 ve smaç yüksekliğinde 3.45'e kadar yükselen Burutay, geride bıraktığımız 2018-19 sezonunda 44 ace ile ligin en iyi servis atan 5. oyuncusu olurken, 0.58 ace başarısıyla da ligin en iyi 3. oyuncusu konumundaydı. Tecrübeli oyuncu aynı zamanda TVF tarafından yılın en iyi ikinci takımına seçilmişti.

FCN Blog ailesi olarak Burutay Subaşı'na hoşgeldin diyor ve Galatasaray HDI Sigorta forması altında üstün başarılara imza atmasını temenni ediyoruz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0