Diagne'nin menajerinden transfer açıklaması

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Kasımpaşa'dan 13 milyon euro karşılığında transfer edilen Mbaye Diagne konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Al Nasr'ın istediği Senegalli golcü, Suudi ekibiyle her konuda anlaşırken menajeri de transferi doğrulayan bir açıklama yaptı. 

Akşam gazetesinin haberine göre; Suudi Arabistan ekibi Al Nasr, yeni sezonda hücum hattını güçlendirmek için Galatasaray'ın başarılı golcüsü Diagne'yi kadrosuna katmak istiyor. Bu transfer girişimi ile ilgili 27 yaşındaki Senegalli forvetin menajeri William D'Avila, "Suudi Arabistan ekibi Al Nasr, Diagne için bir teklifte bulundu ve görüşmeler başladı" ifadelerini kullandı. Al Nasr, Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Diagne ile de her konuda anlaştı!

TAKSİTLİ ÖDEMEYE KARŞILAR
Galatasaray, Al Nasr kulübünün 12 milyon euroluk teklifini kabul etmedi. Cimbom, Suudi ekibinden Diagne için 15 milyon euro istiyor. İki takım arasında transfer görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor.  Sarı-kırmızılılar, Diagne için istediği 15 milyon euroyu peşin talep ederken  Suudi Arabistan ekibi ise taksitle ödeme taraftarı. 

BU HAFTA BİTECEK
Devre arasında başarılı oyuncusu Garry Rodrigues'i Suudi Arabistan Ligi takımlarından El-İttihad'a satan Galatasaray, Suudi ekibiyle ödemeler konusunda sorun yaşamıştı. Yine bir sorun yaşamak istemeyen Cimbom, takistle ödemeye olumsuz bakarken görüşmeler devam ediyor. İki takım arasındaki görüşmelerin bu hafta bitmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0