Doğukan için Terim'den veto!

Yeni sezon öncesi kadrosundaki yerli rotasyonunu güçlendirmeye çalışan Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden birisi de Antalyaspor'un genç orta saha oyuncusu Doğukan Sinik oldu. Oyuncu izleme ekibinin bir süredir yakından takip ettiği genç oyuncunun transferini teknik direktör Fatih Terim veto ederken, deneyimli teknik adam akademiye yöneleceğini belirtti.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; yeni sezonda hem yerli rotasyonunu hem de kulübeyi güçlendirmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, bir süredir takip edilen Antalyaspor oyuncusu Doğukan Sinik'in transferini veto etti. 20 yaşındaki oyuncuyu yakından takip eden scout ekibinin hazırladığı raporları inceleyen ve oyuncuyu da izleyen Terim, transferi veto ederken Akdeniz kulübüne de Doğukan için herhangi bir teklif yapılmadığı ortaya çıktı.

Antalyaspor altyapısında yetişen ve bu sezon A takımda düzenli olarak forma giyen 20 yaşındaki Doğukan, bu sezon ligde 33 maçta forma şansı buldu. U21 Milli Takımı'nda da forma giyen Doğukan için hazırlanan raporları inceleyen teknik direktör Fatih Terim, genç oyuncunun transfer edilmesine karşı çıkarken kurmaylarına yeni sezon öncesinde Galatasaray Akademisi'ne daha fazla ağırlık vereceğini ifade etti. İmparator'un sezon boyunca gelişimini takip ettiği akademi oyuncularını bu sezon yurt dışı kampına götüreceği ve gösterecekleri performansa bağlı olarak, kadroda yerli rotasyonuna takviye yoluna gideceği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0