Galatasaray 2 yıldıza gözünü dikti

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Sarı-kırmızılılar transferde rotayı Fortuna Düsseldorf’ta forma giyen milli yıldızlar Kenan Karaman ve Kaan Ayhan'a çevirdi. Sarı-kırmızılılar iki oyuncuyu da transfer ederek yerli oyuncu kalitesini arttırmanın peşinde. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Yerli oyuncu kalitesini arttırmak isteyen Galatasaray, Kenan Karaman ve Kaan Ayhan’ı gözüne kestirdi. Sözleşmesinde 2 milyon euroya serbest kalma bedeli bulunan Kenan Karamn'ı ikna etmek isteyen Cimbom, milli futbolcu ile anlaşması durumunda 2 milyon euroyu ödeyerek genç oyuncuyu transfer edecek. 

KAAN AYHAN'I TERİM İKNA EDECEK
Kaan Ayhan ise Fatih Terim’in mutlaka kadrosunda görmeyi beklediği isimler arasında yer alıyor. Savunmanın her bölgesinde görev yapabilen 24 yaşındaki savunma oyuncusu, Fatih hocanın yeni sezondaki joker planlarından biri olacak. Milli futbolcuyla özel olarak görüşecek olan Fatih Terim'in, Kaan Ayhan'ı Galatasaray'a gelmesi için ikna etmesi bekleniyor. 

ALMANYA'YA ÇIKARMA
Yönetim ise Ramazan Bayramı sonrasında Almanya’ya çıkarma yaparak Düsseldorf yöneticileriyle masaya oturacak ve bonservis pazarlıklarını başlatacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0