Galatasaray, 6 milyon euro alan Talisca'yı düşünmüyor!

Geçtiğimiz hafta Talisca'nın Galatasaray'a sponsorların yardımı ile transfer olabileceği iddiaları basına yansımıştı. Son gelişmelerle birlikte, Brezilyalı oyuncunun durumunu soruşturan ve FFP şartlarına göre hareket eden Sarı Kırmızılı takımımız, Talisca'yı transfer etmeyi düşünmüyor.

Sporx'in haberine göre; Galatasaray'ın Beşiktaş'ın eski yıldızı Talisca'yı kadrosuna katmak istediği iddiaları ortaya atılırken Galatasaraylı idarecilerinin böyle bir girişimde bulunulmadığı ortaya çıktı.

Sambacının menajerine yakın bazı aracıların "Talisca'yı kiralayabiliriz" diye teklifte bulunduğu, oyuncunun da Türkiye'de forma giymek adına Çin'deki yarım sezonluk kazancı olan 6 milyon euro garanti para talep ettiği belirtildi.

Maaş bütçesinde ciddi bir düşüş hedefleyen ve Belhanda, Muslera gibi yüksek kontratlı isimlerin dahi gönderilmesi gündeme gelen G.Saray'da bir futbolcuya yarım sezon için 6 milyon euro ödemenin mümkün olmadığı aktarıldı.

Talisca'nın Taffarel ile resminin olmasından dolayı sosyal medyada bu transferi Taffarel'in yapacağı iddia ediliyordu.

Fatih Terim de basında ve sosyal medyada çıkan haberlere dikkat edilmesi konusunda taraftara uyarıda bulunmuştu

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0