Galatasaray, Ianis Hagi'yi istiyor

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olabilecek bir takım kurmak için transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Cimbom, Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'yi istiyor.

Romanya Futbol Federasyonu'nun eski başkanlarından Dumitru Dragomir, dün ülkesinde yayın yapan Digi Sport adlı televizyon kanalında katıldığı bir programda Galatasaray'ın genç yıldızı istediğini şu sözlerle açıkladı: "Bana göre Ianis Hagi'nin değeri 15 milyon euronun da üzerinde. Hangi takım olduğunu bilmemekle birlikte Türklerin oyuncu için 8 milyon euroluk bir teklif yaptığını söyleyebilirim. Bu takım muhtemelen Galatasaray."

Galatasaray'ın efsanevi ismi Hagi'den sonra oğlu Ianis için de girişimlerde bulunduğunun ortaya çıkması üzerine konuşan eski Rumen futbolcu Helmuth Duckadam ise konuyla ilgili olarak şu yorumu yaptı: "Hagi'nin Ianis'i 8 milyon euro karşılığında bırakıp bırakmayacağı konusunda hiçbir fikrim yok. Zira Galatasaray gibi her yıl Avrupa kupalarında oynayan bir takımdan söz ediyoruz." ifadelerini kullandı.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0