Galatasaray, Joseph Painstil'i istiyor

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, gelecek sezon Avrupa'da da başarılı olabilecek bir takım kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar Genk forması giyen Joseph Painstil ile ilgileniyor. 

ghanasoccernet.com adlı internet sitesinin haberine göre; Galatasaray, Henry Onyekuru'nun alternatifini Belçika'da buldu. Sarı-kırmızılılar Genk forması giyen Joseph Painstil'e kancayı taktı. Bu sezon gösterdiği performansla Genk'in şampiyon olmasında önemli bir pay sahibi olan genç oyuncu, Anderlecht'in ve birçok Avrupa kulübünün radarında bulunuyor.

5 GOL, 3 ASİST
1998 doğumlu olan Joseph Paintsil, sağ ve sol kanatta oynayabiliyor. Ganalı futbolcu bu sezon 37 resmi maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda 5 gol atan genç oyuncu, 3 de asist üretti.Genk Ganalı oyuncuyu geçen yaz 3 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0