Galatasaray, Max Kruse'yi istiyor

Vedat Muriqi transferinde karşı karşıya gelen Galatasaray ve Fenerbahçe bir kez daha birbirlerine rakip oldular. İki ezeli rakip Werder Bremen ile sözleşmesi sona eren Max Kruse transferinde karşı karşıya geldi. 

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olabilecek bir takım kurmak için kolları sıvıyan Galatasaray, Fenerbahçe'nin uzun süredir ilgilendiği Max Kruse'ye kancayı taktı. Mustafa Cengiz yönetiminin Fatih Terim'den gelen rapor sonrasında harekete geçtiği ve Alman yıldızın menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi.

KRUSE'YE TEKLİF YAPILDI
Galatasaray, Alman yıldız için teklifini yaparken Terim'in yeni sezonda takımı 4-4-2 oynatmayı düşündüğü ve bu yüzden Kruse transferine önem verdiği öğrenildi. 31 yaşındaki yıldız oyuncunun kararını kısa süre içinde bildirmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0