Galatasaray, Michy Batshuayi'yi istiyor

Michy Batshuayi
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olabilecek bir takım kurmak için transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray'da Fatih Terim aradığı forvet İngiltere'de buldu. Deneyimli çalıştırıcı yönetimden Michy Batshuayi'yi istedi.

Star gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, yönetimden Michy Batshuayi'nin transfer edilmesini talep etti. İmparator, yönetime "Transfer edelim. Tam istediğim gibi bir golcü. Bu sezon bize büyük güç katar" dediği öğrenildi. Bu gelişme üzerine Mustafa Cengiz yönetimi golcü futbolcu için görüşmelere hız verdi.

MENAJERİYLE ANLAŞILDI
Galatasaray'ın 25 yaşındaki Belçikalı forvetin menajeriyle anlaştığı öğrenildi. 2 milyon euro civarında bir ücret ödenecek olan golcünün kulübü Chelsea ile de görüşmelerin başladığı ifade edildi. 

GALATASARAY KİRALIK İSTİYOR
İngiliz ekibinde geçen sezon çoğunlukla yedek kalan ve 15 maçta sadece 1 gol atabilen Belçikalı oyuncunun transferine sıcak bakıldığı belirtiliyor. Ancak piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilen oyuncuya kimse bu parayı vermediği için daha önce 3 kez kiralık verilen Batshuayi'yi Galatasaray da kiralık istiyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0